skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
T-Spoon Reloaded

T-Spoon Reloaded

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Prijs: v.a. 3595,– ex BTW en BUma

T-Spoon Reloaded Boeken

Wil je T-Spoon Reloaded  huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van T-Spoon Reloaded.

Wil je meer informatie of T-Spoon Reloaded boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Het is alweer 14 jaar geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als……. No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’

Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht! De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach’ Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

Na het vertrek van Linda Estelle is Shamrock terug gekomen bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva’s of Dance.

Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden’ duo te vormen….. En de aanhouder wint!

Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon Reloaded samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s herleven.

T-Spoon Reloaded Back in Town!!

Back To Top