skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
the Sunclub

The Sunclub

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Prijs: v.a. 3495,– ex BTW en Buma

The Sunclub Boeken

Wil je The Sunclub huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van The Sunclub.

Wil je meer informatie of The Sunclub boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd.

De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond.

In de zomer van 2003 bestormde ze opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met “SUMMERJAM 2003” Inmiddels een dance – klassieker die maarliefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond!

The Sunclub is helemaal terug “live on stage”.
In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hitsuccessen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij.

Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!

Back To Top