Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Straight on Stage coverband

Straight on Stage

  • Cover Feestband
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Techniek: Inprikken FOH en Technicus
  • Prijs: v.a. 1995,– ex BTW en Buma

WE’RE ON A MISSION, IN SUITS

Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’.

Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende
gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten.

Kan het nog gekker? Jazeker! Gewapend met de ervaring van meer dan honderd shows heeft ‘S.o.S.’ de kracht om zijn shows keer op keer uniek en memorabel te maken. Het publiek mee laten zingen, dansen, playbacken en (natuurlijk) drinken zijn wetten die vaststaan in de reglementen van Straight on Stage.

Iedere menigte, van kleine zaal tot groots festival, nemen ze mee terug naar de jaren vijftig tot en met negentig. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie: Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits”

Straight on Stage Boeken

Wilt u Straight on Stage  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u  alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Straight on Stage.

Wilt u meer informatie of Straight on Stage boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top