skip to Main Content
Shary-An

Shary-An

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Prijsindicatie: op aanvraag

Shary-An Boeken

Wil je Shary-An  huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Shary-An.

Wil je meer  informatie of Shary-An boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Shary-An brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale.
Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft de 24jarige
drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book.

Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.
Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. En dat is goed gelukt!

Sinds begin 2016 laat Shary-An weer wekelijks van zich horen in Carlo’s TV Café op RTL4 en heeft ze onlangs haar nieuwe single Summer of My Life uitgebracht.

Shary-An geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio met haar nieuwe single. Zo is Summer of My Life op Radio 2 uitgeroepen tot Topsong en wordt ze regelmatig gedraaid op Radio538, 3FM, Veronica, 100% NL, Radio Decibel en Radio 1.

“ Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als Shary-An in de Nederlandse charts” ( Giel Beelen 3FM)

De energieke Shary-An is klaar om te knallen. De single ‘Summer Of My Life’ is slechts een startschot!

OfferteBoekingInformatie

Back To Top