Skip to content
Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk

  • Zangeres
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief t/m 250 personen
  • Prijs: op aanvraag

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk ‘onder de rook van Den Haag’ en gaat door het leven met een vrouw waar zij onlangs mee trouwde. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is de zangeres zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

In 2013 behaalt Samantha Steenwijk de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.

In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team ( Vincent Claase & Hans van Vondelen ) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres.

Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha Steenwijk de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single ‘Zonder jou’ (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts.

De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme! Op 31 oktober  2015 lanceerde Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Lieveling, wat hou ik van jou. Een heerlijke up-tempo dansplaat waar je helemaal vrolijk van wordt!

Samantha Steenwijk Boeken

Wil je Samantha Steenwijk huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Samantha Steenwijk

Wil je meer informatie of Samantha Steenwijk boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    Back To Top