skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Ruth Jacott

Ruth Jacott

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief A-set
  • Prijs: v.a. 5950,– ex BTW en BUMA

Ruth Jacott Boeken

Wil je Ruth Jacott  huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ruth Jacott.

Wil je meer  informatie of Ruth Jacott boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Bent je op zoek naar een geweldige zangeres voor jouw evenement of theatershow? Je kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan.

Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. JE kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt.

Je kunt Ruth  inhuren vanwege haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen.

In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt. Je kunt Ruth Jacott inhuren voor de muzikale aankleding, maar daarnaast ook voor de volledige show hier omheen.

Ruth Jacott heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday.

Je kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top