skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

  • Live band 
  • Prijs op aanvraag
  • Tape Act
  • 1x 30 minuten op aanvraag

Roxeanne Hazes Boeken

Wil je Roxeanne Hazes boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Roxeanne Hazes.

Wil je meer informatie of Roxeanne Hazes boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Roxeanne Hazes de dochter van.. is al 10 jaar actief als zangeres waarin ze inmiddels al vele optredens achter de rug heeft en uiteraard vaste zangeres is in de Holland zingt Hazes Concerten. In de jaren groeide de dochter van Dré niet alleen als mens maar ook als artiest. Op haar 14e schreef ze al nummers voor het eerste album van haar broertje Andre Hazes Junior. Inmiddels schrijft zij nummers voor haar eigen album waarin Roxeanne haar ideeën, creativiteit en gevoelens in kan leggen. De muziek van Roxeanne Hazes haar vader blijft altijd haar basis, maar met haar eigen muziek kan ze nu ook een hele andere kant van haarzelf laten zien.

Begin 2017 was zij te horen en te zien in de Ballade van de moord van Labelgenoten Thijs Boontjes Dans orkest. Ze trad op in de wereld draait door om vervolgens 5 maal een volle Ziggo Dome vol Hazes fans plat te spelen. Hier bracht zij haar laatste single ten gehore “ik was toch je meissie. De komende tijd werkt Roxeanne Hazes aan haar debuut album die volgens verwachting in de zomer van 2017 zal uitkomen.

Roxeanne Hazes is te boeken met Live band en als tape act.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top