Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Zangeres Roselle boeken of inhuren

Roselle

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 min. tot avondvullend
  • Techniek: exclusief en/of inclusief
  • Prijs: op aanvraag

Biografie

Al jaren timmert de sympathieke Nederlandse zangeres Roselle, afkomstig uit Leiden, behoorlijk aan de weg. In 2008 bracht zij haar eerste single uit,een cover van Lulu – ”Take your mama for a ride”, welke uiteindelijk goed was voor een nr. 42 notering in de Nederlandse Top 100. In 2010 dook Roselle opnieuw de studio in met Serge Raemakers en nam zij “If you could read my mind” op.

Met de eerste mixen van deze re-make van “If you could read my mind” zijn vervolgens Loverush UK! (UK), Niels van Gogh (D) en Soulshaker (UK) aan de gang gegaan en hebben uiteindelijk een geweldig pakket re-mixen afgeleverd. “If you could read my mind” scoorde o.a. erg goed in de U.K, de hitlijst noteringen logen er niet om: een nr: 9 notering in de UK Upfront Club Charts, een nr. 9 notering in de DMC Club Charts, een nr. 9 notering in de DMC House Charts.Inmiddels werd de single ook bij de Zuiderburen goed opgepakt en scoorde een nummer 6 in Belgie en de single werd als muziekintro gebruikt voor de Studio 54 Athem party. Alwaar Roselle in 2010 voor een uitverkocht Sportpaleis Antwerpen, maar liefst 15.000 bezoekers, een fantastisch optreden neerzette. Enthousiaste reacties waren het gevolg! De promotie van de single in België en de eerste ondersteuning bij een aantal populaire radiostations! Daarnaast interviews in populaire TV en radio programma’s in Nederland, waaronder Shownieuws en het programma van Carlo en Irene. In 2011 en 2012 werd het succes vervolgd met wederom een goede cover.

Movin On Up werd haar 3de track. Mede door de geweldige remixen scoorde Roselle met deze plaat veel hit noteringen in diverse landen, zelfs in de USA scoorde ze een goede notering in diverse Dance Charts.

Roselle was blij met alle aandacht, maar het leukste vindt ze toch de optredens en met haar repertoire, zoals: Young Hearts, I’m every woman, Shout, Carwash, This is my life, etc. kan zij een behoorlijke Party bouwen.

Tijdens de Kerstperiode combineert Roselle haar muziek met een aangepast Kerstrepertoire.

Wil je meer informatie over een optreden van Roselle, Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Roselle Boeken?

Wil je  Roselle boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Roselle.

Wil je meer informatie of Roselle boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Naast bruiloften, partijen en evenementen zingt Roselle in verzorgingshuizen, verpleeghuizen, serviceflats, 55+ complexen en instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is Roselle ook een graag gezien gast bij De Stichting  Zonnebloem en de KBO.

“De mensen vermaken met gezellige, mooie en vrolijke liedjes, dat is de doelstelling van die optredens”  vertelt zij enthousiast.

Het muziekprogramma van Roselle bestaat niet alleen maar uit ‘oude’ liedjes, maar ook uit liedjes van deze tijd. Een gezellige polonaise met Frans Bauer of heerlijk meezingen met liedjes van André van Duin of Corry Konings…   En wat is een ouderen of senioren programma zonder tijdloze evergreens van Frank Sinatra, Shirley Bassey of ABBA? Een optreden van Roselle is een feest der herkenning!

Roselle is tijdens een optreden niet constant op dezelfde plek te vinden, zij loopt door de zaal en geeft een ieder het persoonlijke contact waar op dat moment behoefte aan is.

“Dankbaarder publiek is er bijna niet te vinden. De interactie, de dankbaarheid, het applaus en de warmte die deze mensen je geven dat is het helemaal, daardoor krijg je zelf ook veel energie en wordt jezelf ook helemaal gelukkig”.  Inmiddels heeft Roselle, met een uitstekend aangepast repertoire, al heel wat optredens mogen verzorgen binnen de sector van de gezondheidszorg.

Ook voor de dagen rondom Kerstmis heeft Roselle een uitstekend repertoire te bieden, met vele bekende kerstliedjes, afgewisseld met de liedjes van toen en nu….

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top