skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Rochelle

Rochelle

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1975,– ex BTW en Buma

Rochelle Boeken

Wil je Rochelle huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rochelle.

Wil je meer  informatie of Rochelle boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Rochelle Perts (1992) is een Nederlandse zangeres met Surinaamse roots. Ze is een artieste zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op negentien-jarige leeftijd X-Factor met haar cover van “No Air”, die de #1 positie in de Top 100 bereikte.

Rochelle haar grootste wapenfeit tot nu toe is “Shotgun”. Voor de productie werd Yellow Claw ingeschakeld. Het nummer kwam uit bij één van ’s werelds grootste onafhankelijke platenmaatschappijen, Spinnin’ Records.

Op de track werken de snoeiharde beats van Yellow Claw en Rochelle’s unieke stemgeluid met een rauw randje perfect samen. Nadat ‘Shotgun’ de Nederlandse Top 40 binnenstormde, spreidde de track zich als een olievlek uit over Europa. Zo kon het nummer rekenen op flinke airplay in onder andere België, Griekenland, Armenië, Turkije en Azerbeidzjan en kwam het in verschillende landen terecht in de iTunes top 10.

Met bijna 69 miljoen views op Youtube, ruim 20 miljoen plays op Spotify en het oppikken van het nummer door Sirius XM, één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars, kan er met recht gesproken worden van een wereldwijde hit.

Back To Top