Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Rob Stenders

Rob Stenders

  • DJ Act
  • Duur optreden: 120 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1975,– ex BTW

Genre: 70’s & 80’s

Rob Stenders Boeken

Wil je Rob Stenders huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rob Stenders,

Wil je meer informatie of Rob Stenders boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Rob Stenders wordt geboren op 18 april in 1965 Tilburg. Na eerst op enkele piraten in Nederland en België te hebben gedraaid, begint hij in 1985 aan zijn landelijke radiocarrière. Hij komt bij de VARA terecht. Voor Radio 3 presenteert Rob onder andere de ‘Verrukkelijke 15′. Na vier jaar besluit Rob de VARA te verlaten en naar Veronica te gaan. Hier maakt hij samen met Jeroen van Inkel het legendarische radio programma ‘Stenders & Van Inkel’.

Vanaf 1 januari 2016 maakt Rob weer een dagelijkse show op NPO Radio 2. In Stenders Platenbonaza draait hij van maandag tot en met vrijdag twee uur lang liedjes die je al lang niet meer hebt gehoord op de radio. De playlist wordt gevuld met verzoekplaten van luisteraars. Naast zijn dagelijkse show presenteert Rob wekelijks op de vrijdagavond One Night Stenders van 23:00 t/m 02:00 op NPO Radio 2.

Ook is Rob oprichter van KX Radio. Een onderscheidend radiostation op internet dat geen gebruik maakt van formats.

Rob Stenders is beschikbaar voor een perfecte 70’s & 80’s show in het land. Dit is een video show, waarbij hij dan de beste clips uit de 70’s & 80’s draait.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top