skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Rene Schuurmans

Rene Schuurmans

  • Solo Act
  • Duur optreden: 1x 40 minuten
  • Techniek: inclusief M en/of A-set
  • Prijs: v.a. 3250,– ex BTW en BUMA

Rene Schuurmans Boeken

Wil je Rene Schuurmans huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rene Schuurmans.

Wil je meer  informatie of Rene Schuurmans boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Je hebt partyhits en partyhits!!! Rene Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Laat de zon in je hart’ , ‘ Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Is het Waar’, ‘Ik ben nou eenmaal zo’  ‘Geniet van het Leven” en ‘Als het weekend is’  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger.

Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft. Onlangs had Omroep Brabant de eer om de nieuwe single van Rene Schuurmans “Bij ons in Brabant” te  presenteren. Deze single heeft alles in zich om het nieuwe Brabantse volkslied te worden.
‘Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel voor en over de provincie Brabant symboliseert.
Een nummer om als Brabander trots op te zijn.

Toen ik het liet horen aan Omroep Brabant waren zij gelijk super enthousiast en boden hun onvoorwaardelijke steun aan. Samen zullen we op deze manier onze trots voor Brabant uitdragen en proberen de rest van Nederland te infecteren met het feestelijke ‘Brabant virus’, aldus Rene Schuurmans.

Rene Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top