Skip to content
Rene Froger

Rene Froger

  • Zanger
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-Set
  • Prijsindicatie: op aanvraag

In maart 2003 krijgt René Froger een Edison voor z‘n hele oeuvre. Voor de rest bezint de artiest zich over het vervolg van z‘n carrière. Hij wil iets totaal anders doen. Eind 2005 gaat hij met een nieuwe tour ‘Pure & More’ de theaters in.Vanaf 2005 vormt Rene tevens samen met Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt.In 2009 vertegenwoordigen De Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou. De Toppers zijn onderussen uitgebreid met Jeroen van der Boom.In mei 2009 vertegenwoordigden de Toppers Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou. De groep haalde de halve finale niet. Wel was er veel publiciteit rondom de pakken van de toppers: de peperdure outfits bevatten elk meer dan duizend LED-lampjes maar deze werkten niet.In 2010 stonden de Toppers (Froger, Gordon, Van der Boom en Joling) voor de zesde keer in de ArenA. Bij dit optreden waren Karin Bloemen, Frans Bauer, Ruth Jacott, Wesley Klein, Thomas Berge en Martin Morero (bekend van de dramaserie Gooische Vrouwen) te gast. Op 20, 21 en 22 mei trad het viertal opnieuw op.

In november 2010 werd ter viering van zijn vijftigste verjaardag een speciaal verzamelalbum met als titel ‘k Heb je lief – 50 Jaar de muziek, m’n fans, het leven uitgegeven. Deze compilatie verscheen als dubbelalbum en als luxe box met twee cd’s en twee dvd’s met onder meer videoclips en video’s van optredens. Hoewel hij op 5 november 2010 vijftig jaar werd, vond op 2 november in het Carré te Amsterdam een feest plaats. Op dit evenement voerden bekende artiesten liedjes van Froger uit.

Een dag later kreeg Rene Froger in het televisieprogramma RTL Boulevard uit handen van Van der Boom een ‘Lifetime Award’, naar aanleiding van de verkoop van meer dan vijf miljoen platen.

Rene Froger is te boeken voor optredens in het land . U kunt hem boeken / inhuren met of zonder live band, dit is afhankelijk van de gelegenheid.

Wil je Rene Froger boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rene Froger.

Wil je meer  informatie of Rene Froger boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top