skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Reggae zanger Buffalo Bill Reeves

Buffalo Bill Reeves

  • Tape Act & Live Band
  • Duur optreden: Op aanvraag
  • exclusief vlucht en Hotel
  • Prijs: Op aanvraag

Bill is ook te boeken in combinatie met Jamaica Papa Curvin

Reggea zanger Buffalo Bill Reeves is geboren in Trench Town Jamaica, het zware getto waar de muziek en teksten vaak een weerspiegeling zijn van de cultuur en het leven op het eiland. Bill’s muziek verkondigt de frustraties, menselijk bewustzijn en onrecht. Zijn boodschap is het bereiken van hoop, bevrijding en vrede van de Rastafari. Bill is samen met de Marley-familie opgegroeid en is nog steeds erg close met hen. Zijn voornaamste inspiratiebron is dan ook de muziek van Bob Marley. Maar ook Stevie wonder en Vincent “Tata” Ford zijn grote voorbeelden.

De songs van Reggae zanger Buffalo Bill Reeves  komen niet voor niets diep vanuit zijn Jamaicaanse ziel en hart.

 

Als kind was Bill een gospelzanger en later ook danser. Hij maakte naam toen hij meedeed aan een lokale talentenshow van de bijbelclub. Hij won hier met zijn zelfgeschreven nummer “Help the Weak”. Een nummer dat later werd geproduceerd door Ziggy Marley, evenals zijn volgende plaat “Fed Up”. In de jaren 90 tourde Bill door Europa waar hij onder andere in een vol Paradiso speelde. Bill zingt met een sterke passie en hij raakt iedereen met zijn hoopvolle en positieve kijk op de toekomst.

Op dit moment werkt Bill in de studio van Ziggy Marley hard aan zijn nieuwe cd URBAN RASTA die binnenkort ook in Europa uitkomt.

Buffalo Bill Reeves Boeken

Wil je reggae zanger Buffalo Bill Reeves  huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Buffalo Bill Reeves.

Wil je meer informatie of Buffalo Bill Reeves boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Back To Top