skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Kerst met Raoul en Simone boeken

Ramone’s Kerst

  • Tape Act
  • Duur optreden: 3x 30 of 4x 20  minuten
  • Techniek: exclusief of inclusief
  • Prijs: op aanvraag

Biografie

Simone en Raoul leerden elkaar kennen bij muziekrestaurant Pasta e Basta. Al snel werden ze vrienden en studeerden ze een aantal duetten in. Dat beviel goed! In de afgelopen 2 jaar traden ze samen op Bonaire, Curaçao en meerdere keren in Nederland op.

In 2017 kwam alles in een stroomversnelling terecht toen ze geboekt werden voor een grote bruiloft in een prachtige villa vlakbij Pisa. Eind zomer mochten zij nog een keer naar Italië. Nu naar het Comomeer.

Met de swing en bruiloft show hebben ze inmiddels heel wat optredens gegeven. Ze hoorden vaak dat ze heel mooi samenklinken en daarom wordt het nu tijd om de kerstmarkt te veroveren!

Ze wisselen Kerstnummers af met commerciële repertoire, zodat er naast het genieten van bv een Kerstdiner ook nog gedanst kan worden tijdens de Kerstborrel.

BELUISTER EEN FRAGMENT

Ramone’s Kerst Boeken?

Wil je Ramone’s boeken voor bv een kerstborrel? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ramone’s kerst.

Wil je meer informatie of Ramone’s Kerst boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top