skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Ramon Verkoeijen

Ramon Verkoeijen

  • DJ Act
  • Duur optreden: 120 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1950,– ex BTW

Genre: 90’s en Nu

Ramon Verkoeijen Boeken

Wil je Ramon Verkoeijen huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ramon Verkoeijen. 

Wil je meer informatie of Ramon Verkoeijen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Ramon Verkoeijen werkte in 2004 voor YorinFM en 2005 voor radiozender Caz! Sinds 2006 is hij werkzaam voor BNN/3FM. Daar maakte hij samen met Timur Perlin de weekendochtendshow van 3FM.

Inmiddels is hij al jaren het vaste geluid van de weekendmiddag tussen 12 en 15 uur in Open Radio op 3FM. Bekend van Mama Appelsap en Flirt je Stijf om Kwart voor Een.

Sinds september 2013 heeft Rámon ook zijn solo late night show op zaterdagavond van 22 tot 24 uur: ‘Rámon met een streepje op de A.’ Het radioprogramma van 3FM voor de stapavond.

DE KLUSJESMANNEN (TV)

Rámon presenteerde samen met Sander Lantinga ‘De Klusjesmannen’ oftwel ‘Tik ‘m aan Ouwe’ voor het Serious Request (Het Glazen Huis). Ze hielpen op een komische manier bedrijven met klusjes en haalden zo geld op voor een goed doel.

Dit werd zo’n succes dat BNN besloot er een tv programma van te maken. Dat leverde voor Rámon zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award samen met Guus Meeuwis en Jakhals Erik.

Verder presenteerde hij op tv voor het Coen Und Sander Fest, en was te gast in verschillende tv programma’s als ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Life and Cooking’. Voor het Glazen Huis ging hij in 2012 in zijn eentje op pad.

MUZIEK:

Rámon draait vooral overwegend dansbare 90’s en  is ook beschikbaar als gast spreker voor evenementen en festivals

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top