Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Project-X

PROJECT-X

  • Coverband / Feestband
  • Duur optreden: 1x 45 minuten Black in Black
  • Daarna: 2x 60 minuten Project-X
  • Techniek: Inclusief t/m 1000 personen
  • Effects: Special FX confetti, co2, co2 gun, Lichtshow
  • Prijs: v.a. 2995,– ex BTW

Project-X – The party you’ve only dreamed about!

Een ultra modern strijdtoneel van spektakel, het “boss-level” onder feesten, a virtual game of music! Ben jij die onvermoeibare strijder die samen het energieke gevecht met de partysoldiers van Project X aan durft te gaan? De warm-up van de avond wordt verzorgd door een eigen support act. Dit voorprogramma doorstaat met glans de krachtmeting met bestaande coverbands.

Een lekkere binnenkomer voor het publiek dat zichzelf al laat gaan op de beats van de band. Nietsvermoedend voor dat wat komen gaat. De laatste checken op gebied van Techniek en veiligheid, het wordt donker. Dekking zoeken heeft geen zin meer. Het doek valt, in een klap wordt je meegezogen in de wereld van Project X.

Een spervuur aan hits valt je aan. De charts van Spotify en Apple Music worden in sneltreinvaart live leeg getrokken. Je zal al je party skills in de strijd moeten gooien om het bij te benen.

Ze hebben de experience, the looks, the power en the attitude voor een oververhitte avond. De werkelijkheid zal even niet meer bestaan. Pas na de big bang gaat de powerknop op off en zul je het weten.. Is het game over of ga jij voor the next level?

Project X…….. “I was there”

Feestband Project-X Boeken?

Wilt u de Feestband Project-X  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Feestband Project-X

Wilt u meer informatie of Project-X boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top