Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Presentatrice Mounira Mansour

Presentatrice Mounira Mansour

  • Presentatie
  • Duur optreden: in overleg
  • Prijs: op aanvraag

Presentatrice Mounira Mansour Boeken

Wil je Presentatrice Mounira Mansour huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Presentatrice Mounira Mansour.

Wil je meer informatie of Presentatrice Mounira Mansour boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Multitalent en Presentatrice Mounira Mansour (Amsterdam, 26 juni 1989) is een Nederlandse actrice, model, presentatrice en professioneel blogger. Mounira is o.a. bekend van de jeugdsoap SpangaS, diverse korte films en commercials.

In 2014 was Mansour een van de 24 kandidaten die meededen aan het 3e seizoen van de Nederlandse uitvoering van het tv-spelprogramma Fort Boyard. In 2015 nam ze deel aan Shoppingqueens VIPS op RTL5. Ze wordt voor radio en tv veel gevraagd als lifestyledeskundige.

Mounira heeft een eigen Lifestyle/Fashion en Gossip blog genaamd: Mounira’s Mansion Ook geeft zij op verschillende scholen en instanties acteerworkshops, camera trainingen en presentaties. Sinds 2015 is Mounira ook één van de vaste presentatrices van RTL’s Life Is Beautiful.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top