Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Presentator Kevin Brouwer
Presentator Kevin Brouwer

Presentator Kevin Brouwer

  • Presentatie
  • Duur optreden: in overleg
  • Prijs: op aanvraag

Presentator Kevin Brouwer Boeken

Wil je Presentator Kevin Brouwer huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Presentator Kevin Brouwer.

Wil je meer informatie of Presentator Kevin Brouwer boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Presentator Kevin Brouwer  behoort tot een vernieuwende generatie presentatoren die over meer talenten beschikken dan alleen maar een beetje ‘kletsen’. Hij bespeelt elk publiek op een ontwapenende manier, waarbij betrokkenheid en interactie hoog in het vaandel staan.

In 1994 kwam hij in aanraking met radio en in de jaren erna ontwikkelde Kevin zich als DJ/entertainer en presentator op zowel televisie als in het land. Kevin is vanaf 2003 ruim 4 jaar werkzaam geweest bij RNN7. Naast uitvoerend producent van diverse programma’s was hij in korte tijd één van de vaste gezichten van de zender. Zo presenteerde hij o.a. het live info-tainment programma RNN Vandaag, waarin hij te zien was met Viola Holt en Edvard Niessing. Kevin ontving in 2005 de “Gouden Leeuw” in de categorie “Beste presentator” tijdens de Gala Award Show.

Presentaor Kevin Brouwer bleef ook bij de producenten van landelijke televisie niet onopgemerkt. Sinds 2004 werd Kevin gevraagd voor (RTL) programma’s als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later was hij te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends. Ook was hij zondagmiddag te zien op RTL5 met LifestyleXperience samen met Anouk van Schie (bekend van de meidengroep KUS).

Zijn veelzijdigheid en avontuurlijke instelling maken van Kevin een waardevolle host voor de meest uiteenlopende evenementen en televisie programma’s. Zo presenteert hij bijvoorbeeld 2x per jaar de Society Lunch van Tony Tetro, speciale avonden in de theaters van Pathé maar ook game shows, missverkiezingen, talentenjachten, productpresentaties, sponsoracties, en jeugdspektakels.
Naast het doen van presentaties leent hij ook regelmatig zijn stem uit. Het herkenbare stemgeluid van Kevin was daardoor te horen in regionale, maar ook landelijke radio- en tv commercials. Daarnaast is hij, sinds de zomer van 2010, wekelijks te horen als Showbizzdeskundige in de ochtendshow op de landelijke zender Radio10Gold.

Presentaor Kevin Brouwer wekelijks op RTL4

Inmiddels is Kevin, na programma’s op regionale televisie, alweer 1,5 jaar betrokken bij de presentatie van LifestyleXperience. Gestart als nieuw initiatief op RTL5 en daarna wegens succes voortgezet op RTL4. In duo presentatie met Anouk van Schie (bekend van KUS) kent het programma een diversiteit aan verschillende soorten items. Van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen, alles komt voorbij. Kevin Brouwer is wekelijks te zien op RTL4 als presentator van LifestyleXperience.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top