Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
presentator
presentator

Presentator Jeroen van Den Berg

  • Presentatie
  • Duur optreden: 4 x 45 minuten
  • Prijs: v.a. 695,– ex BTW

Presentator Jeroen van Den Berg Boeken

Wil je Presentator Jeroen van Den Berg huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Presentator Jeroen van Den Berg.

Wil je meer informatie of Presentator Jeroen van Den Berg boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Presentator Jeroen van den Berg is een allround entertainer, die als presentator een graag geziene gast is op vele evenementen. In 2010 was Jeroen het gezicht van TV Hoeksche Waard.

Op zeer originele wijze wist hij bij talloze bedrijven veel geld binnen te halen voor “Villa Pardoes” Ook versloeg hij het bezoek van Koningin Beatrix aan de Hoeksche Waard.  In een co-productie van Radio Rijnmond en Radio Hoeksche Waard was hij de afgelopen jaren regelmatig als presentator te beluisteren tijdens de marathon uitzendingen van de Roparun.
Zijn spontane positieve wijze van presenteren heeft een inspirerende werking op het publiek. Diverse grote bedrijven hebben al gebruik gemaakt van Jeroen’s talent. Op innemende wijze profileerde hij de producten van supermarktketen Jumbo en Jamin. Presentator Jeroen voelt zich op alle “markten” thuis. Hij geeft uw evenement, uw bedrijf dé uitstraling die het verdient!

Zakelijke presentator

Jeroen kan door een op maat gesneden zakelijke presentatie juist die uitstraling aan uw bedrijf geven, die het bedrijf op dat moment verdient. De ins and the outs worden op een prettige manier naar voren gebracht. Uw gasten voelen zich meteen aangesproken en zullen geboeid zijn betoog, c.q presentatie volgen. Vele bedrijven zagen hun werkzaamheden uitstekend geprofileerd worden. Kortom zoekt u een “maatkostuum” neem contact op met Jeroen en binnen de korste te keren is het weer “business as usual”.

Casual presentator

Jeroen komt over als de ideale schoonzoon die goed in de markt ligt bij jong en oud. Informeel of formeel Jeroen voelt zich als een vis in het water. Zijn aanstekelijke babbel werkt sfeer verhogend, waardoor de gehele festiviteit een “upgrading” ondergaat. Bij Jeroen is men uit en voelt men zich thuis. Jeroen moet je niet zien of horen, Jeroen moet je gewoon beleven. Op ontspannen wijze presenteert hij roadshows, feestjes, playbackshows, spelshows of zelfs uw Tv-programma!

Kids Entertainer

Zijn aanstekelijke lach en zijn jeugdige uitstraling maken Jeroen de kids-presentator bij uitstek. Hij chillt, hij is relaxed, hij is gaaf, hij is cool, sommige vinden het gewoon een lekker ding. De kids onder de kids vinden het hun grote vriend die ze laat lachen en die ze laat stampen, gillen en juichen en daarna lekker meedoen. Jeroen is jeugd onder jeugd.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top