Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Presentator Jan den Dekker

Presentator Jan den Dekker

  • Presentatie
  • Duur optreden: 4x 45 minuten
  • Prijs: v.a. 695,– ex BTW

Presentator Jan den Dekker Boeken

Wil je Presentator Jan den Dekker huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Presentator Jan den Dekker.

Wil je meer informatie of Presentator Jan den Dekker boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Presentator Jan den Dekker is een allround presentator en heeft een ruime ervaring met het presenteren van artiestenavonden, playbackshows, spel –en entertainment, bedrijfsfeesten en modeshows. Ook productpresentaties gaat hij niet uit de weg en heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan tijdens de bekende HCC-dagen in de Jaarbeurs en tijdens de presentatie van diverse nieuwe automerken.

Veel uiteenlopende evenementen konden al vertrouwen op het presentatietalent van presentator Jan den Dekker

Ook bij veel Nederlandse artiesten is Jan zeker geen onbekende. Hij heeft op het podium gestaan om sterren aan te kondigen als Lee Towers, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, Gordon, Anita Meijer, Frans Bauer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook heeft Jan gepresenteerd voor de Nationale Postcode Loterij tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en haalt hij jaarlijks in diverse plaatsen Sinterklaas binnen.

In 2006 heeft Jan deel uitgemaakt van de Djumbo Summertour, waarbij hij het publiek vóór het optreden van Djumbo wist te vermaken met diverse spelelementen en informatie over de groep. Een gezamenlijke finale leverde ook hier een dankbaar publiek en opdrachtgever op.

De gezellige uitstraling van Jan en zijn gevoel voor klantvriendelijkheid geven uw evenement een extra dimensie. Als zeer ervaren presentator beschikt Jan over een groot improvisatievermogen en weet hij het publiek te betrekken bij uw festiviteit.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top