Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Presentator Ben Brand
Presentator Ben Brand

Presentator Ben Brand

  • Presentatie
  • Duur optreden: in overleg
  • Prijs: op aanvraag

Presentator Ben Brand Boeken

Wil je Presentator Ben Brand huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Presentator Ben Brand.

Wil je meer informatie of Presentator Ben Brand boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Presenteren is niet alleen maar alles aan elkaar praten. Een presentator is dé bindende factor voor uw publiek. Presentator Ben Brand zorgt altijd voor die snelle, enthousiaste klik met elk publiek. Zijn vermogen om zich in alle situaties aan het publiek aan te passen is overweldigend ! Ben is een creatieve en intelligente presentator die gemakkelijk een brug slaat met zijn publiek.

Met zijn charmante verschijning en enthousiasme is presentator Ben Brand voor de meest uiteenlopende activiteiten. Of het nu gaat om een spelprogramma, een bedrijfspresentatie, een beurs, enz. Ben is de juiste man. Hij heeft al ruim 17 jaar ervaring als presentator voor o.a. De Nationale Postcode Loterij, Bankgiro Loterij,  De RAI Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, Rabobank Nederland, Hogeschool Amsterdam, Fanclubdagen van vele artiesten waaronder o.a. Marco Borsato, en voor alle grote familieprogramma?s bij RTL 4, SBS6 en diverse publieke omroepen.

Ben is een bekend gezicht bij vele televisieprogramma?s als publieksbegeleider en warming-up. “Holland Got Talent”, “X-Factor”, “Popstars”, “Postcodeloterij Miljoenenjacht”, “Life 4 U”, en “All You Need Is Love”, is zomaar een greep uit vele programma?s waarvoor hij al die jaren gewerkt heeft.

Ook is het mogelijk dat Ben een speciaal, voor u op maat gemaakt,  ( spel ) programma presenteert. Hij beschikt over verschillende eigen concepten waarbij hij gebruik maakt van stemkastjes of waarbij uw gasten mee kunnen spelen d.m.v hun eigen mobiele telefoon. “May I Have Your Vote Please”, “The Boys And Girls Battle”,

Quiz-Bingo” en “Who’s Not The Loser” zijn bijzonder geschikt voor een Kick-off, open huis, personeelsfeest, beurs of winkelcentrum.

Een toegevoegde waarde van Ben is dat hij de presentatie moeiteloos om kan schakelen als het gaat om kinderen. Al ruim 9 jaar verzorgt hij de warming-up voor het bekende Z@pp programma Kids Top 20. Maar ook bij “Kinderen voor Kinderen”, “Mijn vader is de Beste” etc. is hij een graag geziene publieksentertainer.

Kortom, Ben Brand is een presentator met gevoel en vakmanschap op vele terreinen.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top