skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Pop Troubadour Ed Citroen

Pop Troubadour Ed Citroen

  • Pop Troubadour
  • Duur optreden: 1×60 minuten tot avondvullend
  • Techniek: kleine set inbegrepen
  • Licht(show): basis inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

Pop Troubadour Ed Citroen Boeken

Wil je Pop Troubadour Ed Citroen huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Pop Troubadour Ed Citroen.

Wil je meer informatie of  Pop Troubadour Ed Citroen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Ed citroen omschrijft zichzelf als pop troubadour. Een moderne troubadour (zanger-gitarist) met popsongs. Zo loopt hij  met zijn akoestische gitaar rond tussen de gasten, lekker knus en gezellig.

De gasten kunnen m.b.v. een stickertje een verzoekliedje aanvragen bij Pop troubadour Ed Citreoen en op een repertoirebanner welke wordt neergezet in zaal , zo kan Ed aan ieders muzikale smaak voldoen.

Het repertoire van Ed Citroen biedt 150 popsongs variërend van luisterliedjes, up-tempo en meezingers, een ruime keuze. Ed is al te boeken vanaf 1 uur maar uiteraard ook voor een avondvullend programma.

Een grote zaal met veel mensen? Prima, zijn muziek wordt met zenders versterkt op spraakniveau dus nooit te hard zodat de gasten lekker bij kunnen praten onder genot van leuke herkenbare ‘’feel good’’ muziek.

Pop Troubadour Ed Citroen schrijft ook liedjes op maat voor uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest en huwelijksfeest. De song krijg je persoonlijk op maat mee op cd en de tekst ingelijst in eem mooie lijst.

Back To Top