Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Plork en de aannemers

Plork en de aannemers

  • Feestband
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Bezetting: 4 personen
  • Techniek: incl t/m 1000 personen
  • Licht(show): Basis lichtshow inbegrepen
  • Prijs: v.a. 2395,– ex BTW en Buma

Biografie

Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekenden meer in het muzikale circuit. Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen.

Multi-inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten of in het kleine café aan de haven, nergens draaien deze heren hun hand voor om. Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley en daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, waarbij ze menig 3FM DJ vaak tot muzikale wanhoop dreven.

Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Uw Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers. Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek. Zelfs liedjes waar U het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod!

Als dit alles Uw interesse nog niet heeft gewekt dan weten de heren van Plork en de Aannemers het ook niet meer. Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen uit Uw luie fauteuil en ga deze Heren aanschouwen in den Lande.

Plork en de aannemers Boeken?

Wil je Plork en de aannemers boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Plork en de aannemers.

Wil je meer informatie of Plork en de aannemers boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top