Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Pianoshow Kees Toets

Pianoshow Kees Toets

  • One Man Pianoshow
  • Duur optreden: maximaal 5 uur
  • Techniek: inclusief t/m 150 personen
  • Licht(show): basisshow inbegrepen
  • Prijs: v.a. 695,– ex BTW

Pianoshow Kees Toets. Vanaf zijn zevende jaar kreeg hij muziekles. Op zijn twaalfde had hij zijn eerste echte optreden en op zijn dertiende had hij zijn eigen band! Op zijn 18e was hij onderdeel van een grote succesvolle showband: The Anouskha Big Sessie band genaamd. Ze traden onder meer succesvol op in De Doelen in Rotterdam.  Zangeres Anouskha zou later deel uitmaken van de Frogettes. (Zangeressen van Rene Froger).

Door de jaren heen is Kees door zijn vele optredens in binnen- en buitenland gepokt en gemazeld. Onlangs is hij als pianist van Rondje Doe Maar onderdeel geweest van een geweldige theatertour door heel Nederland. Hij houdt van horeca, feesten en muziek! Een ideale combinatie. Het leven is voor hem muziek. Muziek is zijn leven!

Een fantastisch en afwisselend repertoire van de bekendste dance classics en meezingers staat op het programma. Met swingende medleys laat Pianoshow Kees Toets iedereen in de stemming komen. Muziek uit de seventies, eighties en nineties komen uitgebreid aan bod. Maar ook nummers van Avicci en Black eyed peas staan op het repertoire. Als Kees niet speelt dan gaat de muziek gewoon verder in de gewenste sfeer, want de Pianoshw Kees Toets heeft ook nog capaciteiten als DJ. Kees is als geen ander in staat de sfeer van het moment en de opbouw van de avond in goede banen te leiden.

Daarnaast geld: U roept, Kees speelt! Bekende of minder bekende covers, Kees draait er de hand niet voor om. Verzekert van dansgarantie!

Kees Toets is een swingende piano-entertainer. Hij vormt de muzikale basis van een concept dat met diverse muzikanten is uit te breiden. Hij is zeer ruim inzetbaar en zijn repertoire kent geen grenzen! Het is een muzikant die met wisselende samenstellingen kan werken. Wilt u aan het begin van de avond klein beginnen? Dan kan!

Kees kan solo beginnen of samen met een van de zangeressen en op het einde van uw avond 2 uur non stop ‘knallen’ met de volledige 12-koppige bezetting. De formatie kan net zo ‘aanwezig’ zijn als u wenst.

Pianoshow Kees Toets Boeken

Wilt u Pianoshow Kees Toets huren voor bv uw bruiloft of evenement? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u  al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Pianoshow Kees Toets.

Wilt u meer informatie of Pianoshow Kees Toets boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top