skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Drum Borbies

Openingsact Drum Borbies

 • Percussie Openingsact
 • Duur optreden: in overleg
 • Techniek: niet inbegrepen
 • Prijs: Show op maat

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Drum Borbies openingsact Boeken

Wil je de Drum Borbies openingsact boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Drum Borbies openingsact.

Wil je meer informatie of deze openingsact boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Op zoek naar een spectaculaire opening voor jou feest? De Borbies drum act is een originele openingsact bestaande uit 3 percussionisten welke op drie zeer grote Led-ballonnen hun ritmische kunsten vertonen op speciaal daarvoor gemaakte ritmische klanken.

Bij elke klap op de ballonnen lichten deze kleurrijk op in diversen led-kleuren. Als finale van de act worden de drie grote reuze ballonnen vanaf het podium het publiek ingeworpen. Door aanraking van het publiek veranderen de ballonnen constant van kleur en onder begeleiding van energieke percussie muziek zweven de ballonnen door de zaal.

Kleine Ballonnen (Borbies)

Als extra kunnen er 50 tot 100 extra ballonnen vanuit een speciaal ophangsysteem tegelijkertijd met de 3 grote ballonnen vanuit het plafond of bv balkon de zaal in worden geworpen. Deze kleinere ballonnen, ook wel Borbies genoemd, reageren op aanraking en geven daardoor bewegend licht. Kleuren van de lichtjes in de ballonnen kunnen naar wens worden aangevraagd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de kleuren van jou bedrijf. Tevens is er een mogelijkheid om de ballonnen te laten bedrukken met tekst of logo.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden wij maken graag een show op maat.

  OfferteBoekingInformatie

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top