Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Neil Diamond Live Tribute

  • Tribute act.
  • Duur optreden: 1x 30 / 1x 45 of 2x 45 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Biografie

De Nederlandse Neil Diamond is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Deze look a like neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70.

Hij neemt u mee in de emotie van nummers “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.

Deze Neil Diamond  Live Tribute weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die hij ten gehore brengt.

Ook zoekt hij interactie met het publiek. Deze imitator treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70’s en zijn flinke haardos.

Keer terug in de tijd naar de jaren ’70, en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Deze look a like begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.

Neil Diamond Live Tribute Boeken?

Wil je Neil Diamond Live Tribute boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Neil Diamond Live Tribute.

Wil je meer informatie of Neil Diamond Live Tribute boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top