skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
NATHALIE MAKOMA

Nathalie Makoma

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief t/m 200 personen
  • Prijs: v.a. 2475,– ex BTW en Buma

Nathalie Makoma Boeken

Wil je Nathalie Makoma huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Nathalie Makoma.

Wil je meer informatie of Nathalie Makoma boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Met haar immense bos krullen, volle stem en energieke aanwezigheid is het een verrassend plezierige show om naar te kijken.” – uit: OOR over Nathalie Makoma!
“Nathalie Makoma heeft een mooie stem die de hoge en lage noten goed haalt. Haar bandleden geven extra schwung aan de show, en dat benadrukt de waarde die een live band kan hebben. Zelfs het pittige ‘Proud Mary’ wordt met verve door Nathalie vertolkt.Nathalie Makoma is een podiumdier met een verhaal. Ze is méér dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand die alles durft!
Van Dance classics tot de nieuwste hits, allemaal komen ze voorbij in Nathalie’s show. Er staat echt een persoonlijkheid op het podium met de uitstraling van een superster. Met haar stem en enthousiasme kan niemand blijven zitten en binnen no-time is dan ook de dansvloer gevuld. Niets is Nathalie te gek en de energie van deze powervrouw werkt aanstekelijk!Van ‘Proud Mary’ van Ike en Tina Turner tot ‘Stayin’ Alive’ van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemt haar een ‘bühnebeest’, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld). Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze net als winnares Nikki een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour, samen met Nikki en Charlene. In vier maanden tijd levert het drietal meer dan 150 vurige shows af.
Nathalie Makoma trad de afgelopen jaren op tijdens o.a. de Radiobitches Awards, het FunX nieuwjaarsfeest, Live38 en de uitreiking van de Martin Luther King award. Op veel bedrijfsfeesten verzorgde zij de spetterende finale-act en tijdens de optredens voor bijvoorbeeld de “Milleniumdoelentour” en de Human Rights award-uitreiking op het Binnenhof zong zij heel integer en met gevoel de juiste songs.
Nathalie was ook te zien tijdens de “Mattheus Masterclass” waar zij voor het eerst dit klassieke stuk voor de nationale televisie mocht zingen.Momenteel is Nathalie Makoma druk bezig met het schrijven van nieuwe songs. Songs zoals Nathalie Makoma het zelf wil… met oa soul, funk, dance, pop en rock invloeden. Nathalie staat aan het begin van een prachtige carrière als singer/songwriter én muzikant. Want naast het zingen, schrijft Nathalie zelf ook songs én daarnaast bespeelt ze ook nog diverse instrumenten!
Back To Top