skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
NAKATOMI

Nakatomi

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Incl. t/m 500 personen
  • Prijsindicatie: v.a. 2975,– ex BTW en Buma

Act bestaat uit 1 zangeres en 2 danseressen

Nakatomi Boeken

Wil je Nakatomi huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Nakatomi.

Wil je meer informatie of Nakatomi boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden Nakatomi Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-hit Sing en de ongekende meezing classic Children of the night (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

NAKATOMI een ware beleving welke je terugbrengt naar het gevoel van de jaren 90!

Back To Top