Skip to content
Monique on Sax

Monique on Sax

  • Saxofoniste
  • Duur optreden: 1x 120 minuten
  • Meespelen met een DJ
  • Techniek: Inclusief draadloze microfoon
  • Prijs: v.a. 395– ex BTW

Monique is een talentvolle jongedame, uitgerust met haar saxofoon en haar ruime carrière wat ooit met een hobby begon en is uitgegroeid tot een internationale sensatie. Monique on Sax is conservatorium afgestudeerd en weet als geen ander hoe zij met haar saxofoon het publiek compleet kan wegblazen! Haar jarenlange ervaring in de Hermes House Band heeft haar horizon verbreed tot in o.a. Dubai, Engeland, Qatar en Australië. Zij stond daar op vele feesten en evenementen op het podium.

Monique is met haar saxofoon van alle markten thuis. Van pop tot aan funk en van lounge tot classics, van Nederlandstalig tot aan house knallers. Monique on Sax is dé saxofoniste voor ondersteuning van je DJ! Een knallende performance met diversiteit en veel muzikale hoogtepunten is gegarandeerd!

Wilt u Monique on Sax boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Monique on Sax.

Wilt u meer informatie of Monique on Sax boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top