Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Miss Mable Table
Miss Mable Table

Miss Mable Table

  • Klein Amusement
  • Duur optreden: 4 x45 minuten
  • Alle leeftijden
  • Prijsindicatie: v.a. 595,– ex BTW

Miss Mable Table Boeken

Wil je Miss Mable Table huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Miss Mable Table.

Wil je meer informatie of Miss Mable Table boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Miss Mable Table is een opzienbarende verschijning. Met haar jurk van bijna 2 meter breed is zij een echte opvaller. Dit is met recht een opzienbarende animatieact met klasse. Onze animator Miss Mable wandelt met haar ‘table’ tussen uw publiek.

Kiest u voor een serveerster met allure en een jurk vol entertainment of wilt u een mobiele waarzeggende Miss Mable met haar ‘table’ vol tarot kaarten en draken?

Wanneer u voor de serveerster kiest houdt u er dan rekening mee dat u zelf zorg draagt voor een passende tractatie.

Snoepjes Tafel

Ook voor het jongere publiek heeft zij een magnifieke jurk. Miss Mable’s Snoepjestafel is Ook voor het jongere publiek heeft zij een magnifieke jurk. Miss Mable’s Snoepjestafel is een vrolijke verrassing. Als knalroze kinderentertainer vermaakt zij mobiel de kinderen. Hiermee laat zij absoluut een blijvende indruk achter.

X-Mas tafel

Speciaal voor Kerstfeesten bij bedrijven, in winkelcentra of party-locaties is deze X-mas Table ontwikkelt. Een opvallende kerstverrassing gepresenteerd door Miss Mable.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top