skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Menno de Boer (538)

Menno de Boer (538)

  • DJ Act
  • Duur optreden: vanaf 60 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Menno de Boer (538) Boeken

Wil je Menno de Boer (538) huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Menno de Boer (538) 

Wil je meer informatie of Menno de Boer (538) boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Muziek en Menno de Boer (538) zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn eigen nieuwe radioshow op Radio 538, maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 21;00. Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat, weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje.

De afgelopen jaren heeft Menno de Boer (538) z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar zelfs ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno de Boer sinds 2013 vaste recensent voor het toonaangevende DJ Mag-tijdschrift, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

Wil je een radio DJ die domweg foute plaatjes doorstart? Boek dan vooral niet Menno. Wil je een DJ die met de nieuwste tracks, eigen mash ups, gekke uitstapjes en de grootste hits in 1 kolkende mix je publiek opzweept? Dan weet je wat te doen!

Back To Top