Skip to content
Melrose

Melrose

  • COVERBAND 
  • Duur optreden: maximaal 3 uur
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Energiek | Super-muzikaal | Sensationeel | Spraakmakend

en mede daardoor al jaren een veelgevraagde topformatie in Nederland en omstreken!!

 

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!!

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis…

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten…

En dat betekent hossen, springen en meezingen…

Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is. Wij nemen om die reden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de vele schorre stemmen the day after!

MELROSE Boeken

Wil je Melrose boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Melrose

Wil je meer informatie of MELROSE boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top