skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Matthijs one man pianoshow

Matthijs One Man Pianoshow

  • One Man Pianoshow
  • Duur optreden: 4 uur durende show
  • Techniek: Licht en geluid 125 personen
  • Prijs:op aanvraag

Matthijs One Man Show boeken dat doet u als u een geweldige pianoshow op uw evenement wil. Matthijs is met zijn avondvullend programma bij elke gelegenheid gegarandeerd succes.

Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Matthijs achter de piano zit.

Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het.

Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek.

Wilt u allround entertainment voor betaalbare prijs, dan is Matthijs One Man Pianoshow de juiste keuze voor uw evenement.

Matthijs One Man Pianoshow boeken

Wil je Matthijs One man pianoshow huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Matthijs One man pianoshow.

Wil je meer informatie of Matthijs One man pianoshow boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top