skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Looks Like Madonna

Looks Like Madonna

  • Look a Like Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Prijs: v.a. 1250– ex BTW

Biografie

De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse looks Like Madonna  lijkt meer op Madonna dan je kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen je telkens weer aan Madonna herinneren.

Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet je gezien hebben!!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als ´special-act´ halverwege een feest of als ´suprise-act´ opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: ´Like A Virgin´, ´Holiday´, ´Vogue´, ´Like A Prayer´, ´Hung Up´…en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend te zijn, met een top choreografie en een hoog entertainmentgehalte, wist zij vriend en vijand te verbazen.

En zo zal ook deze Looks like Madonna je doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show!

Looks Like Madonna Boeken?

Wil je Looks Like Madonna boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Looks Like Madonna.

Wil je meer informatie of Looks Like Madonna boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top