skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Just lIke Elvis Presley

Look a like Elvis Presley

  • Look a like
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: A-set inbegrepen
  • Licht(show): Basis show inbegrepen
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Biografie

Het mag gezegd worden, Just Like Elvis Presley ( Kees Versluys) weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van zijn grote voorbeelden uit het muziekverleden te stappen.

Als tiener begon hij al met zijn Elvis-act, maar zijn grote bekendheid kreeg hij in de Soundmixshow waar hij als Paul Anka zelfs de finale wist te halen.
Memorabel zijn de TV-beelden waarin hij met het bloed stromend over zijn gezicht zijn liedje zong, nadat hij hij zijn hoofd aan een televisiekraan had gestoten! Wie heeft dat in die tijd niet gezien!

Nu is hij volledig terug in de huid van The King als just like Elvis Presley. Songs met power. Rock & Roll nummers die swingen. Ballads vol emotie.  Dit alles komt voorbij in een energieke show, waarbij de originele vertolker in ieders gedachten zal zijn.

Aan elk detail is gedacht en het van edelstenen letterlijk schitterend pak is zeker het bekijken waard. Welke dame bemachtigt uiteindelijk zijn felbegeerde zijden sjaaltje.

Vesrchillende thema’s behoren tot de mogelijkheden van klein en intiem tot een fantastische Las Vegas show waarin flink wordt uitgepakt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Just Like Elvis Presley is een aanvulling op elk evenement!

Look a like Elvis Presley Boeken?

Wil je Look a like Elvis Presley boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Look a like Elvis Presley.

Wil je meer informatie of Look a like Elvis Presley boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top