Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Lawineboys

Lawineboys

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Prijs: v.a. 2445,– ex BTW en Buma

Lawineboys Boeken

Wil je de Lawineboys huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Lawineboys

Wil je meer informatie of de Lawineboys boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

ls u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was meteen een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011, 2012 en 2013). In september van 2015 werd deze superhit in het Duits vertaald:”Sex mit Blondinen”.

Na deze topper volgden nog een aantal superplaten, “JOOST”, “ISABEL” , “DE BEL” en: “LEVEN, LACHEN, LOL” 

Eind november 2015 komt een nieuwe single uit. In samenwerking met de populaire band Pater Moeskroen verschijnt “Bertus”.

Een aanstekelijk lied met een geweldig grappige tekst. Met deze song bewijzen Koen en Addie dat ze nog steeds Nederlandse feest-act nummer 1 zijn!

Begin januari 2016 verschijnt wederom een nieuwe single.

“Dan gaan we zuipen” is een nummer dat aan duidelijkheid niks te wensen over laat. Het is een enorm feestelijk nummer waarop je wel mee moetgaan doen. Met zingen, dansen, feesten en met uuh……proost!

Back To Top