Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Kimberly

Kimberly

 • Tape act
 • Duur optreden: 1 x 30 minuten
 • Techniek: M/ A-set
 • Inclusief 2 dancing backings
 • Prijs: Op aanvraag

Extra boekingsmogelijkheden

 • Live band
 • Prijs op aanvraag

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning!

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede.
Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.

Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Gaat er opnieuw een droom uitkomen?

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. Inmiddels is het programma in volle gang en hebben meer dan 1 miljoen Nederlanders Kimberly in hun armen gesloten. Ook de jury is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermd zich over haar veelzijdige talent.

Kimberly Boeken?

Wilt u Kimberly boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Kimberly.

Wilt u meer informatie of Kimberly boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

  OfferteBoekingInformatie

  Back To Top