skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Kerst Piano show

Kerst Piano Show

  • One Man Show
  • Duur optreden: 4,5 uur met kleine pauzes
  • Techniek: Incl. Licht en geluid
  • Prijs: op aanvraag

De KerstPiano is een is gezellige one-man-pianoshow met Andy Dellenoy als zanger/entertainer/pianist. Stijlvol en exclusief, maar zeker niet ‘klassiek’.

Zijn witte mini-pianovleugel is standaard al perfect voor een Kerst/Winter evenement. Maar voor het échte decembergevoel zal de piano worden voorzien van een speciale “Kerst” zijkant. De witte piano wordt prachtig verlicht door gekleurde LED verlichting. Zowel visueel als muzikaal worden uw gasten getrakteerd op entertainment wat past in de kerstsfeer.

De zanger/pianobar-pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende easy-listening muziek. Mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld. Met meer volume, opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment.

Easy-listening of juist een spetterend feest?

Vaak zal deze pianoshow geboekt worden ter opvulling van een diner in een restaurant, of tijdens de eindejaarsreceptie van een bedrijf. Het spreekt voor zich dat de muziekkeuze en volume zodanig zal zijn dat het een aangename en exclusieve aanvulling zal zijn op het event. Maar mocht de situatie het toelaten, dan maakt de pianist er een spetterend feest van. Met meer volume, opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. “Sing – Dance – Party”. Een heerlijk achtergrond muziekje bij een receptie, bedrijfsborrel of diner, of een spetterend knalfeest… het kan allemaal !!

Alleen maar een piano?? … Natuurlijk niet

In de piano is naast het gebruikelijke pianoklavier ook nog het allernieuwste Yamaha keyboard ingebouwd. Hiermee kan muziek gemaakt worden alsof er een volledig orkest staat op te treden. Dus inclusief drums, bas, gitaren, en eigenlijk elk instrument wat u maar kunt bedenken.

Ter ondersteuning van de zanger is er ook nog een apparaat aanwezig die een volledig koor kan nabootsen. Daardoor is meerstemmige zang mogelijk, ondanks dat er maar 1 zanger aan het zingen is. De techniek van tegenwoordig staat voor niets. Let wel alles wordt wel live gespeeld en gezongen!

Repertoire

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, … als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: “Sing – Dance – Party”. Voor easy-listening evenementen is er een avondvullend repertoire aan heerlijke luister- en loungemuziek.

De KerstPiano heeft natuurlijk een uitgebreid Kerstmuziek repertoire.

Kerst Piano show Boeken?

Wilt u de Kerst Piano Show boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Kerst Piano Show.

Wilt u meer informatie of de Kerst Pianoshow boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top