skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Just like Robbie Williams

Just like Robbie Williams

  • Tape-act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief A-set
  • Licht(show): niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1595,– ex BTW en Buma

Biografie

Just Like Robbie Williams. Ontegenzeglijk lijkt Henri Toonders op deze Robbie. Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken.   Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie. Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan!

Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show.
De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels“, “Feel“, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.
Just like Robbie Williams” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer.

Just like Robbie Williams Boeken?

Wil je Just like Robbie Williams  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Just like Robbie Williams.

Wil je meer informatie of Just like Robbie Williams boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top