skip to Main Content
Julia Zahra

Julia Zahra

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Incl. t/m 800 personen
  • Prijs: v.a. 2975,– ex BTW en Buma

Winnares The voice of Holland

Julia Zahra Boeken

Wil je Julia Zahra huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Julia Zahra.

Wil je meer informatie of Julia Zahra boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Julia Zahra, voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato was op haar 17e de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum Julia van der Toorn te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.

Beste Zangers van Nederland
Julia Zahra gooide het hele seizoen al hoge ogen tijdens het AVRO-TROS programma De Beste Zangers van Nederland, maar uiteindelijk heeft ze het programma ook gewonnen samen met Frans Duijts.

De zangeres schoot onlangs de iTunes hitlijst in met haar akoestische versie van ‘Just An Illusion’, een cover van BZN. Het programma trok het hele seizoen al vele kijkers, en de laatste aflevering zelfs 1,2 miljoen!

Foto: Laura Oldenbroek

Back To Top