Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
John de Bever

John de Bever

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set of A Set
  • Prijs: op aanvraag

John de Bever Boeken?

Wil je John de Bever boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van John de Bever.

Wil je meer informatie of John de Bever boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

John de bever bekend van de hit “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” brak al in 1980 door met het nummer “als ik later eens trouw” geschreven door Pierre Kartner en verkocht in die tijd al 1000.000 exemplaren. Hiermee vestigde John de Bever zijn naam.

In 2006 schreef John samen met goede vriendin en zangeres Anny Schilder het nummer “Toen Kwam Jij” waarmee zij samen het muzikale avontuur aangingen en vele optredens volgden.

Naast het zingen heeft John de Bever een zeer verdienstelijke carrière als voetballer gehad. In 1997 wordt hij in Brazilië uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld en speelt hij ruim 20 jaar lang betaald voetbal in België, bij FC Dordrecht en en FC Den Bosch

Met Jij krijgt die lach niet van mij gezicht weet John de Bever heel Nederland voor zich te winnen met de verkoop van 20.000 exemplaren en miljoenen streams.

Uniek aan John de Bever is zijn eigen stemgeluid, zijn uitstraling en zijn winnaarsmentaliteit. Bij elk feest weet John er dan ook weer een echt feest van te maken.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top