skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Isabel Provoost

Isabel Provoost

  • Tape act
  • Duur optreden: op aanvraag
  • Prijs: op aanvraag

Isabel Provoost Boeken

Wil je Isabel Provoost boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Isabel Provoost.

Wil je meer informatie of Isabel Provoost boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Isabel is een echt multi talent. Bij The Voice Kids liet ze een paar jaar geleden al zien dat ze geweldig kan zingen, maar ook bij de volwassen Voice doet ze goede zaken. Bij The Blind Auditions zong ze ‘Modern World’ van Anouk, drie coaches draaiden en Isabel koos voor Sanne. Maar Isabel kan meer dan alleen zingen. Zo heeft ze meegedaan aan het NK turnen. Met een groepje van zes meiden liet ze de meest bijzondere en sierlijke turnsprongen achter elkaar zien. Toch is zingen hetgeen dat Isabel het liefste doet.

In haar Battle moest ze het opnemen tegen Esri. Samen zongen ze ‘I kissed A Girl’ van Katy Perry. Isabel won deze Battle en moest zichzelf dus opnieuw gaan bewijzen in The Knockouts. Hier zong ze ‘Big Girls Don’t Cry’ van Fergie en dat deed ze niet onverdienstelijk. Ten koste van Jacob nam Isabel plaats op een van de stoelen. Op deze stoel hield ze het vol tot het einde van de show. Isabel kan niet wachten om zichzelf te laten horen in de liveshows.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top