Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Ice Act

Ice Act

  • Klein Amusement
  • Duur optreden: Standaard 120 minuten
  • Inclusief onbeperkt ijsjes
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW
  • Extra uren op aanvraag

Werner Smit heeft vele jaren gewerkt in de horeca en in de evenementenorganisatie. Een aantal jaren geleden heeft hij zich laten betoveren door een goochel-act met ijsjes. Sindsdien heeft dit hem niet meer los gelaten en heeft hij hier zijn eigen ‘draai’ aan gegeven. Zijn baan heeft hij aan de wilgen gehangen en Werner heeft nu nog maar een enkel doel: zoveel mogelijk lachende gezichten zien! Werner laat zich het beste omschrijven als een gewiekste entertainer met een eindeloos gevoel voor humor en een groot en warm hart.

ICE-ACT is geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot hoogbejaard. De live act zal worden aangepast aan de doelgroep en indien gewenst aan een thema. Zo is ICE-ACT niet alleen op mooie feesten te zien, maar ook binnen zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen en bejaardencentra is deze act een graag geziene gast.

Ice Act Boeken?

Wilt u de Ice Act boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ice Act.

Wilt u meer informatie of Ice Act inhuren?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top