skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Glennis Grace

Glennis Grace

 • Solo Tape Act
 • Duur optreden: 1x 30 minuten
 • Techniek: inclusief A-set
 • Prijs: op aanvraag
 • Met Live band
 • Duur optreden: 1x 45-60 minuten
 • Techniek: inclusief M-set
 • Prijs: op aanvraag

Glennis Grace Boeken

Wil je Glennis Grace huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Glennis Grace.

Wil je meer  informatie of Glennis Grace boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Glennis Grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn.

Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

Op 16-jarige leeftijd deed Glennis mee aan de Soundmixshow ze vertolkte met succes het nummer van Whitney Houston “One moment in time”Ook niet voor niets was ze de winnares van de soundmixshow.

Na diverse songs heeft Glennis Grace  de single “Dansen met het leven” uitgebracht. Het echte succes kwam echter pas in  november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”.

Bij de uitzending van „Life & Cooking‟ zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis.

Nadien slaat Glennis Grace een nieuwe weg in met een unieke stijl welke in Nederland door geen een artiest werd vertolkt.

Dat deze nieuwe ingeslagen weg zijn vruchten afwerpt is wel gebleken. In 2011 is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland.

Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

  OfferteBoekingInformatie

  Back To Top