Skip to content
Gerard Joling

Gerard Joling

  • Zanger
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-Set
  • Prijs: Op aanvraag

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.

Het grote publiek leerde hem kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Gerard zong in zijn carrière zowel Engels- als Nederlandstalig. ‘Zing met me mee’, ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Als ik met je vrij’ zijn de meest aansprekende. Met een rolletje in Flodder 3, een eigen TV show bij de Tros en de AVRO en als captain in diverse spelprogramma’s toonde Gerard zijn veelzijdigheid. Samen met Gordon ging Joling het tv programma Joling & Gordon Over De Vloer presenteren. Dit programma werd een groot succes. Met Nance zorgde Joling tweemaal voor de presentatie in het SBS6 programma Sterren dansen op het ijs en het programma So You Wannabe a Popstar? Joling heeft overigens een stem ingesproken in de film Shrek 3. Niet alleen presenteren, ook acteren zit hem duidelijk in het bloed. We mogen Gerard met recht een veelzijdig artiest noemen.

Gerard is in zijn carrière een veelzijdig artiest gebleken die heden ten dage nog steeds de mensen met zijn performance of unieke stemgeluid weet te beroeren.

Wil je Gerard Joling boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Gerard Joling.

Wil je meer informatie of Gerard Joling boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top