Skip to content
EMMA HEESTERS

Emma Heesters

  • Zangers
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Emma Heesters biografie

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde en getalenteerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Een paar jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

OPTREDENS EMMA HEESTERS

De optredens van Emma Heesters in het succesvolle tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ zijn ook niet onopgemerkt gebleven. De release van het nummer ‘Pa Olvidarte’ met Rolf Sanchez leverde meer dan 50 miljoen streams, een #2 notering in de top 40 en een platinum plaat op. Inmiddels heeft ze samengewerkt met nog veel meer bekende artiesten zoals Anouk, Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Ronnie Flex. In 2021 blaast ze 2,4 miljoen kijkers van The Streamers’ omver, waar ze zelfs de titel ‘koningin van de avond’ krijgt. Kortom is Emma een veelzijdige artiest met een prachtige uitstraling op het podium.

Wil je Emma Heesters  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden.

Wil je meer informatie of Emma Heesters boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top