skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Eddy Beckler zanger gitarist

Eddy Beckler

  • Zanger | Gitarist
  • Duur optreden: 4x 45 minuten
  • Techniek: Incl. licht en geluid t/m 125 personen
  • Prijs: v.a. 450,– ex BTW

Een koude winterdag, heerlijke zwoele zomeravond… in een hotel, strandgelegenheid of terras. De gasten komen binnen zoeken een plekje…. Een wijntje, een heerlijk hapje en op de achtergrond het gitaarspel van Eddy Beckler.

Zanger / Gitarist Eddy Beckler (Ed Verbeek) is al sinds de jaren 90 actief als zanger/gitarist. Laat u meeslepen door Becklers unieke authentieke gitaarsound, de prachtige complete orkestbegeleidingen en zijn toegankelijke warme stemgeluid. Songs vanaf de jaren 50 60 70 tot nu komen voorbij in diverse stijlen en zorgen voor een aangename muzikale verrassing voor elke gelegenheid.

Heerlijk genieten tijdens een hapje en borrel of gezellig dansen en feesten, het gebeurt allemaal als Eddy Beckler zijn performance doet.

Zanger Gitarist Eddy Beckler Boeken?

Wil je zanger gitarist Eddy Beckler boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van zanger gitarist Eddy Beckler.

Wil je meer informatie of zanger gitarist Eddy Beckler boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top