skip to Main Content
Dwight Dissel

Dwight Dissel

  • Tape act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Prijs: op aanvraag

Dwight Dissels, geboren in Zaandam, is inmiddels bekend van het tv-programma ‘The Voice Of Holland’. Op jonge leeftijd begint hij al met muziek maken. Hij zingt in verschillende gospelkoren en met zijn stichting vormt hij een band, waarin verschillende kerkstromingen samenkomen. Zijn geloof en muziek combineert Dwight moeiteloos.

In 2011 start Dwight met het project 1Heart: regelmatig georganiseerde multiculturele christelijke zangavonden met een hoog muzikaal niveau.

In 2016 neemt hij deel aan ‘The Voice Of Holland’. Met zijn eerste optreden bij The Blind Auditions maakt hij een verpletterende indruk. De coaches doen van alles om Dwight te overtuigen voor hen te kiezen. Waylon en Ali B gaan zelfs optreden voor Dwight. Uiteindelijk is Ali B de gelukkige en kan hij Dwight toevoegen aan zijn team, waarmee hij het schopt het tot de aan liveshows.

Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement ‘The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017.

Dwight Dissel Boeken?

Wil je Dwight Dissel boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Dwight Dissel.

Wil je meer informatie of Dwight Dissel boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top