Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
DJ Michiel

DJ MICHIEL

  • All Round | Feest DJ
  • Duur optreden: maximaal 4 uur
  • Techniek: exclusief of inclusief
  • Prijs: op aanvraag

DJ Michiel krijgt door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren iedere zaal al meer dan 25 jaar op zijn kop!

Michiel Kuiper gaat al meer dan 25 jaar door het leven als allround DJ Michiel en is daardoor een vertrouwd gezicht in cafés, clubs, discotheken en bij diverse evenementen in heel Nederland. Ook wordt hij veel gevraagd voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Door zijn energieke manier van draaien, zijn speelse gebruik van de microfoon en het spelen met publiek weet hij van elke gelegenheid een topfeest te maken. De muziek die hij draait is zeer gevarieerd: danceclassics, disco, 80’s en 90’s hits, merengue, salsa, moombahton, beach- en deephouse, top 40-hits, foute hits, Nederlandstalig en feestmuziek… alles passeert de revue! Hij is ook steeds vaker in combinatie met een band te zien, waar hij de avond opbouwt, de muziek verzorgt tijdens de pauzes van de band en zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond.

DJ Michiel Boeken

Wil je DJ Michiel boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Michiel

Wil je meer informatie of DJ MIchiel boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top