skip to Main Content
Dj Maurice

DJ Maurice

  • DJ Feest Act
  • Duur optreden: 2 uur
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW
  • Extra mogelijkheden
  • 4 uur durende set
  • Inclusief techniek
  • Prijzen op aanvraag

DJ Maurice Boeken

Wil je DJ Maurice boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Maurice.

Wil je meer informatie of DJ Maurice boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dj Maurice steekt veel tijd in het produceren van platen, daarom hebben we op deze website een aparte pagina gemaakt over deze PRODUCTIES. In die bijna 20 jaar heeft hij zo’n 400 liedjes opgenomen! In 2004 nam DJ Maurice het platenlabel Partyhouse over, op dit label bracht hij veel “party muziek” uit.

In 2001 heeft Maurice samen met vriend/collega Dj Yorit de plaat “Remember” van Summerlove gemaakt, ondertussen is het echt een wereldhit geworden.
De eerste versie is in Nederland, Zuid Amerika en Zuid- en Oost Europa uitgebracht. In veel landen waaronder Rusland, Zweden, Portugal en Roemenië hebben zij hiervoor optredens gedaan als DJ en ook met de act die zij hiervoor hebben opgericht.

In 2005 is er een nieuwe versie van deze plaat opgenomen met de Spaanse zanger David Tavaré. Deze versie stond in de zomer van 2006 op nummer 1 in Spanje en is ook in veel andere landen uitgebracht. Ook is dit liedje door verschillende andere artiesten gecoverd zoals The Underdog Project (Duitsland) en Eddy Herrera (Dominicaanse Republiek). Dit nummer is in 2008 “ geleend” door de Amerikaanse superster Akon. Hij gebruikte Summerlove als basis voor zijn hit “ Right Now” die hij samen met de Nederlandse producer Giorgio Tuinfort zou hebben geschreven.

Maurice en Yorit hebben toen een plagiaat rechtszaak aangespannen en zijn door de Buma Stemra in het gelijk gesteld en zijn nu dus ook mede schrijvers van deze wereldhit. In 2008 is Maurice met een collega begonnen met Showbureau, een boekings- en artiestenbureau. Sinds 2011 doet Maurice dit alleen. Showbureau is een entertainment bureau waar iedereen bekende en minder bekende artiesten en acts kan boeken voor feesten en discotheken.

Tegenwoordig is Maurice erg druk met het exclusief produceren voor andere artiesten zoals: Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats en maakt hij ook veel liedjes voor andere ariesten. Door zijn ervaring regelt hij voor veel van deze artiesten ook de boekingen en het management. Natuurlijk is hij nog wekelijks aan het draaien in feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top